Pieni ja hento ote

Runoilija LonelyHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja vaikka mitä luvataan niin toisemme viel hukataan
 

Hento kosketus
pehmeä iho

Nauravat silmät
hampaaton suu

Silti huudat kivusta
kylmästä maailmasta ja valosta

Älä huoli pikkuinen
opit vielä arvostamaan tätä kaikkea kauneutta
ja minä suojelen sinua kaikelta

Selite: 
Vastakohta runolle Itsemurhakirje. Kun jonkun toisen elämä päättyy, jonkun muun vasta alkaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot