Pyöreän pöydän pelkuri

Runoilija Kumiankka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2010
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 21:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.11.1993

 

Nauroin tyhjille sanoillesi ontolla äänelläni
Kummittelit mieleni sopukoissa
pelasit pokeria minun aivosoluillani.

"Tämä pyöreä pöytä ei tarjoa pakoteitä
ota tai jätä, ole pelkuri ikuisesti."

Revin jätkän puolestasi
tein siitä savukkeen
poltin aivoni hengitykseksi.

Polttava lasillinen viskiä raiskasi kurkkuni
kättelin pahinta vihollistani
ja hengitin sen sisään.

"Tässä pelissä on vain häviäjiä."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin.. game on!

 

Käyttäjän kaikki runot