Jokaisen taistelu

Runoilija Kumiankka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2010
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 21:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.11.1993

 

Vihdoin saatan nukahtaa
näihin uniin
ikuisiin unelmiin.

Olen kulkenut monet kivet
satuttanut kantapääni tulessa
taistellut vuotaen kyyneleitä

Katsellut auringon laskevan
kuun paistaessa toiselle
maistanut raudan kielelläni

Monta tuoppia kaadoin alas
seisoin veljieni haudoilla
raivosin maailmalle.

Kiitos Jumalani, sillä tämä on se taistelu
joka jokaisen on taisteltava
se, jota vanhana ylpeinä muistellaan.

Elämä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Heija heija heija, hop hop hop...

Selviämistaistelu voiton puolella

 

Käyttäjän kaikki runot