Enkelilapsi

Runoilija Midnight Wave

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 23.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän oli siellä alla sydämesi
elämä elämästäsi
pienine sormineen
jumalan veistämä
täydellinen

Kuin ruusun nuppu
vielä kukkaan puhkeamaton
aamunkasteen kimallus
hiljainen liike

Mutta kai hän oli
jotain liian hyvää
tälle maailmalle
hän syntyi suoraan taivaaseen

Selite: 
Siskoni vauvalle
Kategoria: 
 

Kommentit

uskomattoman kaunista, koskettavaa, herkkää ja hentoa. tuli kyyneleet silmiin.

Kauniin haikea runo, viimeinen säkeistö varsinkin.

uskomattoman kaunista, koskettavaa, herkkää ja hentoa. tuli kyyneleet silmiin.

Kauniin haikea runo, viimeinen säkeistö varsinkin.

 

Käyttäjän kaikki runot