Can you feel it ?

Runoilija Eichhörnchen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et voi tietää kuinka syvällä pohja on, ennenkuin sinne putoaa. blogii : http://noosuslifetime.blogspot.com/
 

Tunnen olevani onnellinen
mutta kasvoni kertoo toista.
Olen tottunut naamaani masentuneen,
en voi uskoa tätä hymyä iloista.

Olen löytänyt taas ihmisen,
jonka lämpöön voin turvautua.
Etsinyt itselleni rakkauden,
jonka syliin voin sulkeutua.

En tahdi enää koskaan olla surullinen
tai näyttää naamaa masentuneen.
Tahdon vain olla tällainen,
onnellinen,
elää elämää rakastuneen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo! Ja hyvää syntymäpäivää myös! :)

 

Käyttäjän kaikki runot