ei se voi..

Runoilija Eichhörnchen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et voi tietää kuinka syvällä pohja on, ennenkuin sinne putoaa. blogii : http://noosuslifetime.blogspot.com/
 

Tiedän, että olen väärässä
en voi ajatella näin.
Mutta tunteet määrää tässä,
taidan olla suostumaan päin.

Ihan sama mitä muut miettii.
Minä itse sen kuitenkin päätän.
Ajattelen väsääväni Elämän lettii
ja mietin, mitä mie säädän.

Ei nyt tarvi kaikkea päättää,
nuoriahan me vielä.
Voidaan paljon kokea ja elää,
ilman suuria huolia tiellä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot