miksi?

Runoilija Eichhörnchen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et voi tietää kuinka syvällä pohja on, ennenkuin sinne putoaa. blogii : http://noosuslifetime.blogspot.com/
 

Miksi valehtelit,
vaikka sinuun luotin?
Miksi totuutta kiertelit,
niikuin kauppias puodin?

Miksi pakoon lähdit,
kun totuutta kyselin?
Miksi sanojani kaunistelit,
kun ääneen mennyttä muistelin?

Miksi? Olenko minä liian vaikea ?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot