Nimetön

Runoilija Miltsuu123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2013
Viimeksi paikalla: 23.1.2016 16:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oleko se minä Joka hajoaa? En tiedä, ehkä lopulta Häviäjät voittaa.
 

On tää maa
Sellainen
Jollaista nähnyt
Ennen ole en

Tyttö nukkuu zypreksasta
Linnunsulat aarteita on
Kerro herra
Oi miksi olen levoton

Kävelen ja kävelen
Häkin reunat
Kylmä koskea

Oi jospa kaikki ois helppoa
Vois kuvata pihan lintuja
Hyppiä katuojissa
Kumpparit jalassa

En mä kasva aikuiseksi
Milla ei muutu
Vaikka suunta puuttuu
Isi, mua nukuttaa
Äiti milloin rauhan saan
Kertokaa

Oi jospa kaikki ois helppoa
Pihan laatat suorassa
Vois kuvitella olevansa prinsessa
Vois rakastaa vaivatta

Tuuli soi, tuuli itkee
Hakekaa mut kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot