Nimetön

Runoilija Miltsuu123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2013
Viimeksi paikalla: 23.1.2016 16:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oleko se minä Joka hajoaa? En tiedä, ehkä lopulta Häviäjät voittaa.
 

Olet niin häilyvä
Samalla pysyvä
Sanot helou
Helou ja näkemiin

Voisinko, oi voisinko
Rakastaa sinua
Voisitko olla joskus
Osa minua

Kerro mitä koet
Minä kuuntelen
Äänesi saisi
Enkelitkin itkemään

Ole mulle taivas
Ole mulle maa
Ole mulle saari
Jossa uuvahtaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot