juoksua rakko jalassa

Runoilija Miltsuu123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2013
Viimeksi paikalla: 23.1.2016 16:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oleko se minä Joka hajoaa? En tiedä, ehkä lopulta Häviäjät voittaa.
 

Rakkaus on juoksua rakko jalassa
Sitä että saanut olet taivaanlahjoja
Olit sitten postinkantaja
Tai haudankaivaja

Rakastan sinua
On nyt syntiä
Ei kukaan pidä kädestä
Yöllä myöhällä

Rakkaus on varjot
Jotka pelottaa
Joilta ei pieni tyttö
Suojaa saa
Rakkaus on kaipaus
Parempaan se vie

Toivo on suuri
Usko suurempi
Antaakohan rakkaus
Kaikki synnit anteeksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot