Introvertti mieleni

Runoilija f829c6b27b98f5a4980921af7f8c3609

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2018 1:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei pidä kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.
 

Olen avannut sydämeni
tarinoille, haaveille ja hahmoille.
Mieleni kujeilee kanssani, joskus olen melko varma että meitä on kaksi
Tykkään elää muistoja uudestaan,
tänään pidän erityisesti siitä yhdestä,
jossa aallot osuvat kohisten rantaan
ja huuhtovat nilkkojeni yli kuumina
kuin tropiikissa kuuluukin.
Mutta olenko unohtanut,
että yö on siellä yhtä pimeä kuin täälläkin
vai kuvittelenko että se olisi jotenkin eri asia?
Aion piirtää paljon
mutta nekin kuvat syntyvät vain merkityksettömistä asioista
enkä koskaan osaa vastata siihen mitä kysytään
lopulta olen kuitenkin vain hiljaa, niin kuin aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtava runo, tykkään hurjasti.

 

Käyttäjän kaikki runot