Nimetön

Runoilija f829c6b27b98f5a4980921af7f8c3609

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2008
Viimeksi paikalla: 28.10.2018 1:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei pidä kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.
 

hiekkamyrskyn piestessä mieltäni
aivosähkö pääni autiomaassa tahtoo minun nääntyvän

miten saisin sinut pois päästäni,
miten kuolisit, sininen säveleni?

tämä tunne sisälläni,
kuin raipanisku,
jonka tuskan orja muistaa koko elämänsä

jos taas nöyrryn sinulle,
en halua tuntea enää yhtään mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yaiks ja auts.. vahvaa kuvausta runosanomallasi.. hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot