joka sormelle pt. 3

Runoilija da1bcfcdc03e726958d29bab33cc44c3

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 19.11.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

My heart is broke, but I have some glue.



(Once I had love and it was gas)

jos sinulla ei ole mielikuvitusta, älä lue tätä sillä silloin et ymmärrä ettei sinun tarvitsee ymmärtää, että pelkkä kokeminen riittää. eivätkä runot kerro minusta eivät ainakaan siitä minusta josta luulet, tai et ainakaan tiedä että kertovatko eikä tarvitse kysyä jos et tiedä

Elämällä ei ole muuta merkitystä kuin se, minkä me annamme sille.


-----
Kiss the demons out of my dreams.

 
 

neljäs mies on typerää vetovoimaa
ja sellaista inhoa että tekee mieli lyödä
mutta enhän minä kun en ole
väkivaltainen

valtaväki
pitää normikäytöstäni
täysin sopimattomana

minä kun olen kääntänyt elämäni
entisen vastakohdaksi
olen moraaliton ja onnellinen
rappiolla ja runollinen
täysin sinut sen kanssa
etten ole vielä sinut itseni kanssa

vaan minä en etsi, silloin löydän
elän enemmän hetkessä kuin ikinä koskaan
ei minulla ole tietä kun on lakeus
ja vuorten huiput ja meren pohja

jokainen uusi askel
voi kuljettaa mihin tahansa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot