Välähdyksiä

Runoilija 9ee50d94982a167f28d3e2491a1500b6

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 4.5.2018 12:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

näkymätön mies
 

Ajan yön selkään
Mahtava tähtitaivas
Jos katselisimme sitä,
painautuisin kiinni sinuun

Mutta sinä nukut, kaukana
irtosora rapisee auton pohjaan
Jos olisit kyydissä, en ajaisi näin

kaasu pohjassa

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyesti sanottuna kaunis runo

Hienosti kerrottu kaipuusta, miten kaikki olisi paremmin, jos hän olisi mukanasi. 
Kaunis kaipaus
 

Käyttäjän kaikki runot