Oranssi

Runoilija 9ee50d94982a167f28d3e2491a1500b6

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 4.5.2018 12:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

näkymätön mies
 

Musta yö, oranssi
valo räntäsateessa
Se jäätyy vaatteisiin
ja kestän sen

Minä muistan sinut
Kasvojesi heijastus
sinisessä jäässä
ja kaikessa

Jokin näistä talvista
päättyy vihreään
ja olen sinun

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehyt kokonaisuus.
Kaunis, haikeakin. Vaikuttaa minuun.

kosketti. tykkään kovasti:)

Myönteistä ajattelua kaivataan paljon tämänhetkiseen maailman tilanteeseen.
 

Käyttäjän kaikki runot