Minä rakastan sinua.

Runoilija somebodylovesyou

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 16.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ne kolme sanaa,
ne ovat niin suuria ja arvokkaita,
ettei niitä sovi sanoa, ellei sitä todella tarkoita.

En epäile itseäni,
sillä tämä on tässä,
olemme yhdessä, arvaamattomassa elämässä.

Olet kaikkea ja enemmän,
olet rakkainta mitä en voi omistaa,
olet kauneinta mitä pieni sydämeni halajaa.

Rakkaudella sinulle kirjoitan,
tunteeni paljastan, vain sinut haluan.

Anna kätesi kulta,
niin kirjoitan sen kämmeneesi,
ehkä selkääsi tunteen tän hellästi piirrän.

Katso silmiini,
niin näen kauniit siniset silmäsi,
kuinka ne kirkkaina loistavatkaan, kuin tähdet.

Lue se huuliltani,
kosketa, haluan olla sinun.

Pidäthän kiinni,
ole siinä aivan vierelläni.

Kuuntele sydämeni lyöntejä,
kuuletko mitä ne sanovat?

Kuuletko mitä kerrottavaa niillä on?

Katson silmiisi,
hento punainen maalaa poskeni,
sillä minulla on asiaa, ja tahdon ne sanat sanoa ;

Minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh, nämä sanat kun olisinkin osannut silloin kauan sitten sanoa. Tyydyin kuitenkin vain viimeiseen :) Kaunista tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot