Koti

Runoilija somebodylovesyou

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 16.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vielä kirjoitit viestiä kun junani hiljaa kohti kotia lipui

Sitä kotia, jossa kasvoin, jota aina kodikseni olen kutsunut

Jäit katsomaan kun paikalleni istuin, hennosti kättäni heilautin

Pieni hymy vieraili kasvoillani, kun kasvosi mieleeni painoin

Pala minua jäi luoksesi, sen itse lahjoitin toivoen sinun siitä huolen pitävän

Vielä tuoksusi tunnen, kosketuksen olkapäillä, aamuöisen kuiskauksenkin kuulla voin

Minua viisaammat kertoivat kodin olevan siellä, missä sydän on,
en aiemmin ymmärtänyt

Nyt uskon sen

Tiedän sen todeksi

Minun kotini on siellä missä sinä olet, miten kaukana oletkaan, jokaisena hetkenä

Hymysi niin vastustamaton, kuin pienen lapsen ilo, voi kuinka se huokuu sinusta

Vilpitön onni, perhosia vatsassa, kuin vasta tavattaisiin me ensimmäistä kertaa

Ei maailmassa mitään niin tärkeää, en muuta odota, en pyydä

Jos vierelläin kuljet, ei mitään niin suurta ja kipeää voi eteen tulla

Jos vain jäät, niin kotini lämmin on sinun luonasi, nyt ja aina

Selite: 
Ei aiemmin olisi voinut kuvitella, miltä tuntuu kaivata toista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot