Kaipaan sinua...

Runoilija Miona

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielen kiemuroita niin suomeksi kuin englanniksikin.
 

nyt jos saisin sinut viereeni.
kaappaisin syliini enkä päästäisi enää irti.
silittäisin silkkistä ihoasi.
hengittäisin syvään tuoksuasi,
se elvyttäisi minun keuhkojani.

jos uskaltaisin,
painaisin huuleni huulillesi.
maistaisin sinua,
kaipaan tietää miltä rakkaus maistuu.

ja kun väsyisit,
antaisin pääsi vaipua syliini.
silmiesi sulkeutuessa sormeni villiintyisivät tanssiin,
ja herätessäsi kiharasi olisivat vangittuna leteille.

rakastan sinua.
en vain uskalla sanoa sitä.
vangittu tulisydän.

Selite: 
erittäin laiska viimeistelijä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Miona 24/7 21.12.2008 0 Runo
Miona Kaipaan sinua... 23.12.2008 0 Runo
Miona Kielletty ja salattu 21.12.2008 0 Runo
Miona Nimetön 21.12.2008 0 Runo
Miona Nimetön 21.12.2008 0 Runo
Miona Nimetön 21.12.2008 0 Runo
Miona This feeling 21.12.2008 0 Runo