väärin

Runoilija mmaarii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mikä meni pieleen?
miksi olen niin riippuvainen?

tuntuu niin pahalta, en tiedä miten kertoa
et kuitenkaan ymmärrä minua
tuskan kyyneleet polttaa sydäntä ja sielua
anna anteeksi etten osaa puhua,
oikeat sanat saan vääristymään
tahtoisin niin sanoa
mitä mä tarvitsen
miltä musta tuntuu
kuitenki ymmärrät väärin
alat raivostuun
yritä ymmärtää
en tarkoita pahaa
tahdon kanssasi vaan olla
ilman väärinkäsityksiä, valheita, pahaaoloa
mukana saa olla vain hyvää tunnetta,
yhteinen aika on melkoista herkkua
liikaa ei saisi olla
mutten tunne rajoja

Ehkä peilikuva säälii sirpaleiden seasta, näyttää väärältä vääristyneiksi, ei tuo ole minä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot