Muistoja

Runoilija tatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahta asiaa ilman en pärjäisi: musiikkia ja kirjoittamista.
 

Puen paitasi päälleni.
Kuristan muistosi
kaulani ympäri.
Itken äänettömästi
ruuhkabussissa.
Luulen kuulleeni
puhuttavan sinusta.

Katson ikkunasta
peilikuvaani.
Ilman haavoja
olisin kauniimpi.
Miksi viilsit kasvoni?

Älä tule takaisin.
En halua muistaa sinua.
Silti muistan
joka askeleellani,
kun et kulje vierelläni.

Tule hakemaan paitasi.
En tahdo pitää sinua.
Tule viemään muistosi.
En kestä ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3 Kaunis!! Ihanasti sanailtu. Lohduttoman kaunis ja haikea..

 

Käyttäjän kaikki runot