Rakkautta ei voi poistaa

Runoilija tatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahta asiaa ilman en pärjäisi: musiikkia ja kirjoittamista.
 

En saisi sanoa,
mitä minä haluan,
Se ei olisi suotavaa.

En saisi sanoa,
että haluan sinua.
En saisi haluta,
koska satutat minua.

Ei minua uskota.
Miten voin sua haluta?
Munhan piti unohtaa,
ettei sua oliskaan
koskaan ollutkaan.

Satutit liikaa,
mutta rakkautta
ei voi poistaa.
Haaveilen susta salaa.

Selite: 
Miksi unohtaminen on niin vaikeaa? Miksi rakastaa, vaikka toinen ei ole rakastamisen arvoinen? Miksi kaipaan häntä, vaikka häädin hänet pois? Olisi parempi unohtaa, mutta se on erittäin vaikeaa. Mieli haluaa muistaa kaiken hyvän ja unohtaa pahan, niin että se saa minut tahtomaan hänet takaisin elämääni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden kun saiskin sammutettua tosta vain...
Hieno on runosi, pidin kovasti.

rankkaa eli loistavaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot