anteeksi

Runoilija diu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä ymmärsin sut väärin.
Nyt mul on jo toinen.
Sä oot ihan rikki, ja mua hävettää.
Anteeksi kaikesta rakas pikkuiseni.
Sä oot aina mun sydämessäni.

Mut sä teit mulle pahasti.
Mun on pakko päästä eteen päin.
Nyt jo kadun tavaroideni pakkaamista.

Oon tosi pahoillani pikkuinen.
Toivottavasti sun elämäsikin alkaisi loistamaan vielä.

Mut sä pikkuinen tiedät mitä se oli kun oltiin yhdessä.
Olisiko se ollut sitten ihanaa.
Anteeksi vielä kerran rakas pikkuinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
diu ei sitten 29.12.2007 1 Runo
diu anteeksi 24.12.2009 0 Runo
diu 1.8.2008 0 Runo
diu pelko 1.11.2008 0 Runo
diu sitoutumiskammoinen 3.4.2008 0 Runo
diu muru 1.8.2008 0 Runo
diu virhe 1.11.2008 0 Runo
diu ystävä 21.11.2008 0 Runo
diu päiväkerrallaan 14.5.2008 0 Runo
diu Mihin katosi? 16.2.2008 0 Runo