Kaksin rannalla

Runoilija kirjoittelija

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmöinen ihan perus ihminen :)
 

Rannal kaksin kävelimme,
juttelimme, ja lopulta,
Rakastuimme.
Kiinni toisiimme jäimme,
Käsistä kii,
ja huulista.

Kukaan ei kykene meit erottaa,
ikusesti meidät yhteen on tarkotetty,
olet Rakkaimpain.

Jos sut luotani vietäs,
sydämmeni huutaisi,
Tuskasta.

Niinkuin,
varmaan sinunkin.

Selite: 
Jos ihmettelette miksi en ole kirjoittanut kirja kieltä, olen tehnyt sen ihan tarkoituksella, tuodakseni omasta mielestäni sanat paremmin esille.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot