Ystävä

Runoilija kirjoittelija

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 10.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmöinen ihan perus ihminen :)
 

Ystäviä on monen laisia,
Netti ystäviä,
Oikean elämän ystäviä,
Isoja ja pieniä,
Pitkiä ja lyhyitä,
Laihoja ja pulleita,
Mutta silti,
Ihminen on aina ystävä,
Näyttääpä hän miltä tahansa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot