13

Runoilija mustasateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I can't carry it for you, but I can carry you" Samwise Gamgee

En kirjoita runoja vain rakkaudesta.
Kirjoitan niitä elämästä.
Kivusta, surusta ja haikeudesta.
Hetkistä, arjesta ja onnesta.
Haaveista.
 

13
epäonnenluku
enteilevä
toteutettu.

Surullinen,
kipeä
vuosi takana.

Parempia
hetkiä,
päiviä vain unissa.

Sain runoni kirjaan.
Silti olen onneton.
Jotain jäi kaipaamaan.

Hiljaisuus.

Kuuletko?

Pian se on ohi.
Rakettien pauke.
Ja sitten se loppuu.

Selite: 
<center>Jospa ensi vuosi olisi parempi. Hyvää pian alkavaa uutta vuotta!
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivotaan parasta, vaan ei pelätä pahinta
hyvää uutta vuotta 2014

Suosikkien kirjaan menee <3

 

Käyttäjän kaikki runot