Enemmän kuin sinä

Runoilija Lasitettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1993

Elämäni luotiin minua varten ja olisi typerää jättää se käyttämättä...
 

Kerään kaiken rohkeuteni, kohtaan sen mitä pelkään.

Nyt on kuin ois isketty puukolla selkään.

Tässä kävi juuri niin kuin mietinkin.

Mutta minä edes yritin. Aina enemmän kuin sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot