Nimetön

Runoilija Afterlife

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Täähän on kuin elokuvasta
auringonnousua käsi kädessä
täähän on kuin elokuvasta
jota mä en koskaan halua lakata katselemasta
jos mä uskaltaisin, mä rakastuisin suhun
kuuntele mun sydäntä, jossain siellä
se samaan säveleen kuin sun,
hakkaa aivan yhtä kovaa

sun takias mä annan itseni hairahtaa
sun kanssas mä voin hymyillä päivään seuraavaan
mulla ei oo tarjota sulle mitään muuta kuin sanani
siitä kuinka mä pysyn tässä
itseni annan hairahtaa
typerästi rakastua
ja mä en enää pelkää,
oo mulle se jonka takia mä en enää pelkää

Koska sun takias mun olo on kevyt,
mä tanssin ilmassa kauppareissulla,
mä näen taidetta joka nurkalla
mulle maailma näyttää taas kauniilta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot