Nimetön

Runoilija Afterlife

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä et mua enää itkemään saa,
sun takias en anna yhdenkään kyyneleen enää tipahtaa.

Eihän täällä mikään ole kohdillaan,
ei tämä paikka minua varten taida olla.
En mä sun takia lähde,
mutta en mä sun takia tänne myöskään jää.

Edes hymyä ei mulle synny enää tavalla jolla ennen sait mut nauramaan.

Jokainen asia täällä muistuttaa sinusta
ja siitä miten jokainen sinua rakastaa
eivät he taida huomatakaan
toista naamaa joka sinulla on piilossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Melkoisen tuttua tilannetta kuvaat.
Ja hyvin kuvaatkin!
Tuo loppu on ihan huikaiseva,
niin ja koko runo kyllä varsinainen helmi.
Jokainen on vastuussa ensi sijassa itselleen;
omasta onnellisuudestaan.
Kytkin pitää nostaa, kun siltä tuntuu.

 

Käyttäjän kaikki runot