Vauva.

Runoilija Chiraya

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itseään etsivä, elämää miettivä kirjoittelee runoja pienistä ja isoista asioista jotka painavat ja ilostuttavat mieltään.
 

Pienet pehmoiset sormet. Jalat pikkuruiset. Iloinen suu joka hymyilee, pieni vauva peiton alla lymyilee, jokeltelee.
Kun nälkä iskee, itku tulee.
Siihen auttaa vain äidin lämmin maito ja rakkaus, joka on täysin aito.

Vauva on äidin oma suloinen pakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot