Vieras

Runoilija Paraskeva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetkittäin tulee iso ikävä

se pyörähtää minussa kuin yllätysvieras väärällä ovella

En päästä sitä sisään mutta jään miettimään

entä jos sittenkin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean hyvä runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot