Minun yö

Runoilija Paraskeva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En halua koskaan omistaa mitään
että en voi mitään menettää

En halua pitää lähelläni ketään
että en voi häntä hävittää

Mutta kuka sanoo nyt minulle
ota tyyny kainaloon ja tule lähelle

minulla on peitto ja hyvän yön juoksu
korvan takana se tuttu tuoksu

Ja omista en muuta kuin vain tämän yön

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot