libido-ongelma

Runoilija hampurilainen-98

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuska kiikkuu
 

en tiedä kykenenkö enää
jatkamaan elämää
olen kuin kylmä patteri
en kykene lämpeämään

kuka ja mikä kosketti minua
kostutti kadunkin aivan
ja tunsin rinnassani
jo naapurin perämiehen laivan

mutta herää ei libido
ei nouse ilo
onkohan ongelmana
partnerin muutama liikakilo

Selite: 
mulla on ongelmii:(
Kategoria: 
 

Kommentit

hei tää auttaa sua varmasti painonvartijat.fi!! koskettava runo tutusta aiheesta

 

Käyttäjän kaikki runot