Miksi?

Runoilija Kyynel55

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Jos sun sekunti olis viel vähän pidempi...
...mä en jaksais enää odottaa.
Pieni,herkkä,sinisilmä.
 

Miksi kidutat minua?
Miksi teet minut aina surulliseksi?
Kun olen saavuttamassa unelmaani,
sinä tulet ja tuhoat sen.
Miksi?
Etkö osaa kuin huutaa minulle?
Miksi olet aina niin vihainen minua kohtaan?
Etkö tykkää kun nauran ja olen iloinen?
Onko viha ja suru sinusta kaunista?
Miksi teet kaikkesi,
että saisit minut epätoivoiseksi ja kyynelehtimään?
Miksi juuri minä,
olen vihasi uhri?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot