Nimetön

Runoilija Artemis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas tekisi mieli lähteä
Kotiin
Kun keskustelemme taas
Punnitsemme vaihtoehtoja
Me olemme kanssasi eri mieltä ja me tahtoisimme lähteä
Kotiin
Ei olisi niin vaikeata
Vain häipyä
Me kaikki
Jättää teidät kaikki
Näyttää miltä se tuntuu
Joskin yksi meistä niin vastustaisi
Mutta se mukaan riuhdotaan
Paikan päällä todetaan
Että nyt kävi näin
Uusi virhe vai alku
Ehkä ei löytyisi sisäistä rauhaa
Koska me kaikki emme halua samaa
No jos kuitenkin menemme kohti hänen henkistä päämäärää
Siirrymme eteenpäin köyttä pitkin
Hukutamme taas aivomme valheeseen etsiessämme totuutta
Jokainen himoitsemassa aina jotain uutta
Ikäväkin iskisi
Tai ehkä jo jokin terä
Pakattaisiin taas laukkuja
Takas pelastamaan jätettyä
Mutta ei se toimi niin
Joskus teemme vain virheitä
Sitä on elämä
Eli voisimme vähän miettiä
Missä se koti onkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Artemis Morning Dew 27.9.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 23.7.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.12.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.8.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.12.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 15.1.2010 0 Runo
Artemis Strawberry clouds 14.12.2009 0 Runo
Artemis Vomit 18.11.2009 0 Runo
Artemis Youcanthelpme 17.11.2009 0 Runo