Nimetön

Runoilija Artemis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä viet multa sen
Kaiken mistä tää koostuu
Työnnät sitä ovea kiinni
Sä et sais päättää
Mutta et anna mun käydä
On oltava aikuinen
Vahva ja järkevä
Lopettaa kaikki tää
Antaisit mun hyvästellä
Silittää
Älä vie sitäkin multa pois
Toistuvaa luopumista
Siks en saa kiintyä suhun
Sekin päivä tulee vielä, kun lähet
Mun palat ei ole ihan kasassa, mutta melkeen
Joitain puuttuu, jotkut ovat hukkuneet
Jotkut väärissä paikoissa
Sä pidät sitä sydämenmuotoista, mutta miks et paina sitä kokonaan paikalleen
Päästä mut vielä kerran siitä ovesta
Jäisin sinne vielä hetkeks
Lapsen mieleen
Koska mulla ei ole kiire, ei enää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Artemis Morning Dew 27.9.2009 0 Runo
Artemis Strawberry clouds 14.12.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.8.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 23.7.2009 0 Runo
Artemis Vomit 18.11.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 15.1.2010 0 Runo
Artemis Youcanthelpme 17.11.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.12.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.12.2009 0 Runo