Miksei hän ole muualla?

Runoilija Helmi Kangassalo

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos osaisin kieliä ja osaisin puhua
niin silloin osaisin sen paremmin sanoa
Vaan en osaa kumpaakaan
mutt yritän silti
Ja kiitän tuesta
mitä osaksein saan
Koitan parhaani
ja yritän loruttaa
. . .
 

Kohtalon ivaa
että hänet taas kohtaan
Vaikka kerran totesin:

Ei enää koskaan

Vaan siinä hän on
istuu vierelläni
Enkä löydä sanoja
kieleltäni
Mieli vain laukkaa:

Miksi hänkin täällä?
pukeutunut hienoksi
yltä päältä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot