Ystävälle

Runoilija Paori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on kuin ystävä joka ei kysele turhia, mutta auttaa lohduttamaan. Palautetta kaipaan, hyvää ja huonoa,mutta mollaus jääköön :)
 

Muistatko sen päivän jona tavattiin.
Se oli elämäni yksi merkittävimmistä päivistä,
sillä sinä päivänä minä tapasin sinut -ystäväni.
Kun ajattelen kaikkea sitä,
mikä olisi voinut jäädä tapahtumatta ilman sinua,
olen onnellinen, että sinä olet olemassa.

Nyt on ikävä naurua, ilon hetkiä
ja ehkä myös niitä ystävyyden kolhuja,
jotka aito ystävyys aina lopulta korjasi.

Enään voin toivoa
ettei meri, manner erottaa
voisi meitä toisistamme.
Ei vetten kuohut hukuttaa
voi yhteisiä muistojamme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ai kun aukas jotenki mieltä just nyt tämä. Kaunis!

kaunis ja hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot