Nimetön

Runoilija Paori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on kuin ystävä joka ei kysele turhia, mutta auttaa lohduttamaan. Palautetta kaipaan, hyvää ja huonoa,mutta mollaus jääköön :)
 

Viimein mä sain sut, omaksein.
Sekään ei tee mua kokonaan onnelliseksi.

Silloin ku sä oot poissa,
näytä että sä välität.
Yksikin sydän viestiin,
ja mä tiedän että sä ikävöit.

Niin pieni asia tekee mut onnelliseksi,
etkai halua mun olevan onneton?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot