Ikävä -nyt jo

Runoilija Paori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on kuin ystävä joka ei kysele turhia, mutta auttaa lohduttamaan. Palautetta kaipaan, hyvää ja huonoa,mutta mollaus jääköön :)
 

Puolentoista tunnin ajomatka,
liian kaukana toisistamme.
Vain molemminpuoleinen tunne saa sen kestämään,
ja se et nähdään viikottain.

Entäs syksyllä?
kun mä lähden kouluun 700km päähän.
Miten sitten käy?
Kerran kuussa näkeminenkin voi olla vaikeaa.

Ikävä hajottaa mut nyt jo, entä syksyllä?
Onko rakkaus niin palava, että se kestää.

Mä en haluu menettää sua nyt,
kun kerran oon sut saanut omaksein.

Pitäis elää hetkessä,
mutta en kykene,
kun tiedän mikä mua odottaa.

Iso ikävä vai suhteen päättyminen?
-kumpaakaan en valitsis

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot