Näytä että rakastat

Runoilija Paori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on kuin ystävä joka ei kysele turhia, mutta auttaa lohduttamaan. Palautetta kaipaan, hyvää ja huonoa,mutta mollaus jääköön :)
 

Onko liikaa pyydetty,
että näyttäisit tunteesi,
että kertoisit välittäväsi,
että kehuisit minua.

Enkö minä ansaitsekkaan
rakkaudenosoituksia,
hellyyttä,
tai edes kehuja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen on tämä pyyntösi kaikessa karuudessaan.

 

Käyttäjän kaikki runot