Voimaton

Runoilija ArpaKuutio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuusi sivua, jokaisessa nimi. Kahdeksan kulmaa, jokaisessa tunne. Keskellä yksinkertainen minä; tunteiden ja nimien heiteltävänä...


ÄLKÄÄ JÄÄKÖ AINA UUSIMPIIN RUNOIHIN :) kiitos..
 

Vuosien tuska polttaa sisälläni
kaivertaen vähitellen onnellisuutta
tyhjäksi tunteeksi.

Sinä tsemppasit eteenpäin.
Sinä kannustit jatkamaan.
Sinä et antanut luovuttaa.

Mutta et silti ymmärtänyt kivun määrää,
sanoit sen olevan mielikuvitusta ja harhaa.

Ja nyt olen jo kykenemätön pyytämään apua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot