onko tulevaisuutta

Runoilija Pitami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.3.2023 11:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1992

Elämä on tätä, Ota tai jätä
 

pidit hyvänä,
ja vielä parempana.
hetkeksi käänsin selkäni,
ajattelin itseäni.
*rakastit, lupasit, petit, rikoit*
miksi?
nyt kyyneleet,
ne muistuttaa kaikesta menneestä,
mitä meillä joskus oli.
onko tulevaisuutta?
niin sanoit että
elät vain tätä päivää.
teit sen, ja rikoit.
hajotit sydämeni
juuri kun oli saamassa itseäni
kokoon.
maa lähti jalkojeni alta.
suru viiltää sydäntäni...
miksi ?

Selite: 
kertoo yhdestä asiasta minun ja poikaystäväni välillä. tuo että ajattelin itseäni tarkoittaa että menin hoitoon, poikaystäväni tähden.. loput voi päätellä runosta mitä tapahtui sinä aikana..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot