Minä rakastan sua niin että sattuu..

Runoilija Pitami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.3.2023 11:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1992

Elämä on tätä, Ota tai jätä
 

kaikki tapahtui niin hiljaa,
mikset antanut vain olla?
kuinka luotin,
sinä petit.
ja
kuinka minä oikeasti
rakastin,
sinä et edes miettinyt minua.

taisi se kuitenkin olla parempaa
aikaa,
kun toinen kainalossa saa
sun kanssa silmät
kii laittaa.

me ei olla samalta planeetalta.
silti olemme tässä.
mihin katosi kaikki
se
mitä meille piti olla.
tuulet ovat vihaisia,
salamat osuessaan sattuu.
mihin jäi kyynel,
joka poskellani oli.
mihin hävisi se kaikki,
mitä meillä joskus oli...

Selite: 
...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot