Elämä

Runoilija Pitami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.3.2023 11:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1992

Elämä on tätä, Ota tai jätä
 

Elämä opettaa,
se myös osaa lopettaa.
Jos ei jaksa voi jättäytyä
leikistä, tai katsoa
mitä huominen tuo tullessaan..

Kaikesta pääsee yli,
ottaa vain oikean asenteen.

En elä tulevaisuutta minäkään,
tästä päivästä en tiedä.
Menneisyys on liian lähellä.
Mut jaksan silti hymyillä.

Selite: 
joku runonen tuli mieleen, ei runo vaan ajatuksia tai jotain..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot