Salaisuus

Runoilija Borntowrite

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija.
 

Minun harteillani on suuri taakka
jota joudun säilyttämään kuolemaani saakka

kunnes se ihme tuli
Tunsin kuinka sydämeni suli

Tuo salaisuus niin kamala
mutta sinä poistit sen kaiken kuin salama

Silti tuo salaisuuden tuska minun sydäntäni riistää
Enkä sitä voi enää kauaa kiistää

Voisitko sinä todella tajuta?
Voisitko sinä todella tätä haluta?

Tämä salailu saa vihdoin riittää
eikä ole kuin yksi ihminen jota kiittää

Selite: 
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme mutta meidän tätytyy vain löytää oikea henkilö kenen kanssa me sen jaamme.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, olet todella hyvä kirjoittaja. Rakastan tekstiesi rytmikkyyttä, tässä on erityisen hyvä rytmi. Se myllertää kuin aalto rantaan.

 

Käyttäjän kaikki runot