Aina sinun

Runoilija Borntowrite

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija.
 

En halua sinun ikinä lähteä pois
koska ilman sinua en elää vois

Sinun pehmeitä huulia haluan vielä maistaa
Sinun henkeäsalpaavaa tuoksua haluan vielä haistaa

Tiedän, että meidän aikamme vielä koittaa
Sinun sydämesi haluan vielä voittaa

Sinun lempeää ääntä haluan kuulla
koska sinunlaista sielua ei ole kenelläkään muulla

Tiedät, että kuolisin vuoksesi
ja että aina löydän tien luoksesi

Ottaisin luodin puolestasi, vaikka olisin vainaa
mutta silti sinä et ottaisi minusta edes lainaa

En tiedä miksi en lähde kaikin kamoin
koska se on varmaa että et tule ikinä tekemään samoin

Selite: 
Joskus, vaikka kuinka haluaisi... toinen osapuoli ei tunne samoin sinua kohtaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se vaan joskus menee.

 

Käyttäjän kaikki runot