Rikottu satu

Runoilija Borntowrite

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija.
 

Se minun sydämeni särki
Niin että minulta katosi kaikki järki

Ympärilläni ei ollut muuta kuin häkki
Olin vailla tunteita kuin mikäkin tyhjä säkki

Sinne sinä sitten minut lukitsit
eikä mieleni muuta ajatellut kuin että sinä kuolit

Ei ystävykset niin tehdä voi
Luulin että sisälläni uusi tunne soi

Uskoin kuitenkin ne katalat valheet
Se selvisi vasta silloin kun ojensit ne rauta kahleet

Jätit minut sikin sokin päin katua
Silloin viimein ymmärsin ettei tämä ollut enää satua

Selite: 
Joskus on vain parasta olla yksin ja luottaa omaan itseensä kuin tulla petetyksi ja rikotuksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta!

Totta!

 

Käyttäjän kaikki runot