tähdenlento

Runoilija Borntowrite

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija.
 

pieni ja hailea tähti mä oon
aina yrittämässä loistamaan päin maapalloon

vaikka tähtiä on lukemattomat määrät
yleensä tiedot musta on väärät

kunnes yhtäkkiä mä näin vilauksen hopean
ja tähden vauhdin nopean

sä mun ohi kuljit
ja mun näkymättömyyden suljit

sä muhun koskit
mun itsevarmuuden nostit

sä olit liian nopea tälle tähdelle, olenhan niin hento
olithansä vaan nopea tähdenlento

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot