yhteinen ikävä

Runoilija hjikyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2017 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kuulen äänet kuolleiden, mutta autoa suistumaan saa en"-Kls.
 

kaipaus
se satuttaa

sinä olet kaivannut
pitkään

minäkin olen kaivannut
vaikkakin vähemmän aikaa

voisimmeko täyttää toistemme kaipauksen?
olla toisillemme jotain

mitä muut eivät ole olleet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot