Sokeiksi tulleet

Runoilija hjikyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2017 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kuulen äänet kuolleiden, mutta autoa suistumaan saa en"-Kls.
 

joskus oltiin ystäviä
oltiin mökillä
syötiin
puhuttiin miehistä

kesällä tuli muutos
tuli "mies"
hajotti paljon

olisi voinut olla kivaa
sitten tapahtui
jotain, mitä ei takaisin saa

"ollaan aina ystäviä"
vaihtui
"pitäis joskus nähdä"

olemme tulleet ehkä sokeiksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot